Veelgestelde vragen

Consumenten

Hoe kan ik contact opnemen met EerstVergelijken.nl?

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Op werkdagen kun je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur op 076 700 2436. Daarnaast kun je ons uiteraard ook bereiken via help@eerstvergelijken.nl. We proberen je vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden op werkdagen.

Wat gebeurt er met de gegevens die ik invul op de website van EerstVergelijken.nl?

Wij vinden privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. De gegevens komen in ons beveiligde systeem te staan en worden alleen doorgestuurd naar de specialisten van wie je een offerte ontvangt. Verder worden je gegevens nooit doorgespeeld naar derden of voor andere doeleinden gebruikt.

Welke gegevens ontvangen de specialisten van mij?

De specialisten ontvangen exact de gegevens die je zelf invult in het offerteformulier. Dit zijn dus de antwoorden op de vragen en de persoonsgegevens. Uiteraard gaan de specialisten hier zorgvuldig mee om.

Wat doen de specialisten met mijn persoonsgegevens?

Onze aangesloten specialisten maken een offerte op maat welke gebaseerd is op jouw gegevens. Het kan zijn dat een specialist voor de offerte contact met je opneemt om meer informatie te vergaren voor het maken van een goede offerte.

Ben ik ergens aan gebonden wanneer ik offertes aanvraag?

Offertes aanvragen bij EerstVergelijken.nl is altijd gratis en vrijblijvend. Je bent nergens aan ver- of gebonden.

Kan ik offertes aanvragen voor meerdere diensten tegelijk?

Het is op dit moment niet mogelijk om per offerteaanvraag meerdere diensten te selecteren. De reden hiervoor is dat iedere dienst andere informatie vereist voor een goede offerteaanvraag. Wel kun je via je account al je offerte aanvragen per dienst sorteren en volgen.

Hoe sluit ik een deal met een specialist van EerstVergelijken.nl

Wanneer je een specialist heb uitgekozen en je akkoord gaat met de offerte kun je dit direct met de specialist zelf regelen. EerstVergelijken.nl brengt alleen gebruikers van EerstVergelijken.nl en specialisten in contact, maar het overleggen en sluiten van opdrachten gebeurt onderling zonder tussenkomst van EerstVergelijken.nl.

Specialisten

Hoe kan ik me als specialist inschrijven bij EerstVergelijken.nl?

Via onze website kun jij je als specialist aanmelden en inschrijven. Rechtsboven op onze homepagina kun je klikken op 'Inschrijven als specialist'. Wanneer je dat doet kom je op de inschrijfpagina. Je kunt hier je gegevens invullen en vervolgens neemt één van onze accountmanagers contact met je op!

Wat gebeurt er op het moment dat ik me aansluit bij EerstVergelijken.nl?

Wanneer je besloten hebt om jezelf als specialist aan te sluiten en het inschrijfformulier hebt ingevuld neemt één van onze accountmanagers contact met je op. Vervolgens lopen jullie samen door de aanvraag heen en wordt ook je bedrijfsprofiel aangemaakt. Hierna ben je klaar om de eerste leads te ontvangen en nieuwe potentiële klanten te verwelkomen.

Hoe werkt mijn samenwerking met EerstVergelijken.nl?

EerstVergelijken.nl stuurt op basis van jouw wensen en bijbehorende regio’s offerte aanvragen door die via de website worden aangevraagd door bezoekers. Op basis van de informatie uit het offerteformulier breng je een offerte uit. Mocht je vragen hebben of iets willen aanpassen in je voorkeuren, dan kun je altijd contact opnemen met jouw persoonlijke accountmanager.

Wat zijn de voordelen voor mij als specialist van een eigen bedrijfspagina?

Op jouw persoonlijke bedrijfspagina op EerstVergelijken.nl kun je meer vertellen over jouw bedrijf. Met een goede bedrijfspagina heb je nog meer kans om een opdracht binnen te halen, aangezien bezoekers die een offerte aanvragen kunnen doorklikken naar jouw bedrijfspagina.

Hoe maak ik mijn bedrijfspagina zo aantrekkelijk mogelijk voor consumenten?

Probeer je bedrijfspagina zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer je opdrachten uitvoert kun je deze ook op je bedrijfspagina uploaden. Op deze manier kunnen consumenten precies zien welke opdrachten je hebt uitgevoerd en dit verhoogt je kans op het binnenhalen van een volgende opdracht.

Hoe kan ik zien wanneer er een nieuwe review is geschreven over mijn dienst op mijn bedrijfspagina?

Wanneer er een review wordt geschreven over jouw bedrijf sturen wij je gelijk een melding per e-mail.

Hoe reageer ik op offerte aanvragen?

Na het ontvangen van een lead (via e-mail en zichtbaar in jouw eigen profiel) vragen wij je binnen 48 uur een op maat gemaakte offerte uit te brengen. Mocht je hiervoor meer informatie nodig hebben dan kun je contact opnemen met behulp van de contactgegevens die wij met de lead meesturen.

Wat kan ik allemaal met mijn account bij EerstVergelijken.nl?

Met je eigen account bij EerstVergelijken.nl kun je gemakkelijk zien welke leads je binnen hebt gekregen en deze afvinken na het versturen van een offerte. Verder kun je profiel instellingen wijzigen, je klanten bekijken, actieve regio's bekijken en een overzicht zien van de facturen.

Hoe kan ik mijn samenwerking opzeggen?

Uiteraard hopen wij niet dat je de samenwerking wilt opzeggen, maar mocht je dit vanwege welke reden dan ook toch willen, dan is dit mogelijk. Wanneer jij je namelijk aansluit bij EerstVergelijken.nl is dit altijd vrijblijvend en zit je niet vast aan een contract of abonnement. Je kunt je account dus altijd pauzeren of stopzetten. Dit doe je eenvoudig door contact op te nemen met je accountmanager.

Hoe ontvang ik de leads van EerstVergelijken.nl?

Via de instellingen in jouw eigen account op EerstVergelijken.nl kun je zelf kiezen op welke manieren je de leads wilt ontvangen. Standaard worden de leads gemaild naar het door jouw opgegeven e-mail adres en staan ze in een overzicht in jouw eigen account.

Wat moet ik doen wanneer ik een verkeerde, dubbele of niet volledige lead ontvang?

Wij doen uiteraard erg ons best om een hoge kwaliteit te leveren, maar mocht het gebeuren dat een lead verkeerd, dubbel of niet volledig is, dan kun je deze lead afkeuren in het systeem. Onze accountmanager bekijkt vervolgens of deze afwijzing terecht is. Zo ja, dan halen wij deze lead uit het systeem en hoef je uiteraard niet voor deze lead te betalen.

Vergelijk nu één van deze populaire diensten

38% van onze gebruikers deed ook een aanvraag voor één van de volgende diensten.
BINNENKORT

Makelaars