Khuloud Khalif , in Rond het huis - 11-01-2016

Het vergelijken van zonnepanelen offertes.

Wanneer je zonnepanelen wilt aanschaffen, vraag dan altijd meerdere offertes op. Zo kun je de specialisten met elkaar vergelijken en de beste deal uitkiezen. Om deze offertes te vergelijken hebben we een aantal tips voor je. Bij het vergelijken van offertes raden wij je aan om niet alleen naar de prijs die je betaalt te kijken, maar ook naar een aantal andere punten: 

1. Het aantal zonnepanelen en het vermogen

Het aantal zonnepanelen en het vermogen hangt af van je situatie en je wensen. Daarnaast wordt de stroomopbrengst ook bepaald door het type dak en de oppervlakte. Kijk of je wensen en verwachtingen aansluiten op de ontvangen offerte. 

2. Soort zonnepanelen

Er bestaan verschillende soorten zonnepanelen. De monokristallijn, polykristallijn en dunne film zonnepanelen. Welke zonnepaneel het beste is hangt af van de offerteaanvraag en de situatie. Over het algemeen leveren monokristallijne zonnecellen een hogere opbrengst op, maar zijn dan ook duurder in aanschaf. Onze zonnepanelenspecialisten informeren je graag over de mogelijkheden. 

3. Garantie op je panelen

De kans dat een zonnepaneel kapot gaat is erg klein. Toch is het aan te raden om te informeren naar de garantie van je zonnepaneleninstallatie. Bij zonnepanelen wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten garanties. Let hierbij op de garantie die je krijgt op de omvormer, de zonnepanelen en het rendement.

Via EerstVergelijken.nl is het mogelijk om gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste specialist. De specialisten die met ons samenwerken helpen je graag door het opstellen van een offerte die het best past bij jou persoonlijke situatie. 

Khuloud Khalif , in Rond het huis - 11-01-2016

Nieuws, tips en inspiratie.

Nieuwe subsidieregeling voor zonneboiler...

Overheid maakt 70 miljoen vrij voor subsidie op zonneboilers tussen 2016 & 2020.

Vijf voordelen van zonnepanelen!

Waarom overstappen op zonnepanelen?

Vergelijk nu één van deze populaire diensten

38% van onze gebruikers deed ook een aanvraag voor één van de volgende diensten.
BINNENKORT

Makelaars